english

Apartmani Brigit

Marinković Margarita
Podan Glavice 4, 21420 Bol
Otok Brač - HR

Tel: +385 (0)21 635 352
Mobil: +385 (0)91 519 26 84


info@apartmanibrigit-bol.com
Hrvatska turistička zajednica

Kako do nas?

Kako doći do Bola?

Najveci broj turista u Bol dolazi osobnim automobilima. Postoje dvije trajektne linije za otok Brac – glavna trajektna linija iz Splita koja u sezoni prometuje u intervalima od cca. 1h i sporedna linija iz Makarske(cca. 3h). Detaljne informacije o trajektnim linijama kao i drugim brodskim vezama za otok Brac te druga destinacije na Jadranu možete naci na:

www.jadrolinija.hr
www.sem-marina.hr

Treba napomenuti da otok Brac ima aktivni putnicki aerodrom sa tjednim vezama sa Zagrebom ali i nekoliko drugih evropskih gradova. Za detaljne informacije o avionskim linijama sa otokom posjetite

www.croatiaairlines.hr

Po dolasku u glavnu trajektnu luku na otoku Bracu – grad Supetar, ceka vas prelazak na južnu stranu otoka gdje se nalazi Bol. Cesta dužine cca. 25km je vrlo kvalitetna i vodi kroz mnoga manja, živopisna otocka mjesta i krajolik.

Kako doci do Apartmana Brigit?

Po dolasku u Bol, potrebno je pratiti glavnu cestu do samog kraja tj. parkinga pored benzinske crpke - BOL. Kako se Apartmani Brigit nalaze u samom centru, tamo će vas dočekati vaši domaćini koji će vas rado uputiti do vaših apartmana.

Želimo vam sretan i ugodan put do Bola!

OBITELJ MARINKOVIĆ